6. 2. 2012: kurs vaření
V pondělí 6. února 2012 jsme zprostředkovali prvním zájemcům kurs vaření v hotelu Barceló Old Town Prague****. Kurs vaření na téma "dokonalý argentinský steak" vedl pan šéfkuchař Jan Schánil. Večer byl dokonalý, voňavou atmosféru doplňovalo přátelské prostředí a neformální přístup pana šéfkuchaře, který dal nahlédnout pod pokličku svého umění.
Večeře trvala 3 hodiny i s přípravou, během kterých se účastníci naučili několik vybraných pochoutek z hovězího masa:
- Hovězí Tagliata
- Hovězí Stroganoff
- Argentinský hovězí filet (steak)
Tým byl přivítán a po celou dobu hoštěn lahodným moravským červeným vínem a během celého kurzu měl k dispozici zdarma nealkoholické nápoje. Samozřejmě, vše co s šéfkuchařem uvařili, si na závěr také snědli! Vařilo se pouze z prvotřídních a originálních surovin.
Celý kurz byl zaměřen na úpravu vybraného hovězího. Když zvládli steak, vyzkoušeli si k němu připravit také vynikající přílohu – brambory pečené s rozmarýnem a česnekem.
Příště se sejdeme nad dobrotami francouzské kuchyně (ve čtvrtek 22. března 2012).
PŘIDEJTE SE TAKÉ NA KURS VAŘENÍ... SAMI ČI S PŘÁTELI!
VOLEJTE: +420 602 354 713
PIŠTE: hamko@hamko.cz

Aktuálně
Co vás přivedlo na naše stránky?
Náš bar
52% (151948)Naše káva
32% (91999)konkrétní akce
16% (45484)pronájem školících prostor
0% (1232)jazykové kursy
0% (1222)celkem hlasovalo:
291885 osob